Jääkiekko NHL

Liiga: Kärpät – Ilves

Vihje: Ilves Money Line Kerroin: 2.67 25.10. klo 18:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Tiistain Liiga-kierroksella tahkotaan kaksi matsia. Selkeästi mielenkiintoisin pelataan Raksilassa, missä Kärpät saa vieraakseen Ilveksen. Oululaisten harteilla lepää kertoimien valossa ennakkosuosikin viitta.

Kärpät – Ilves

Kärpät ja Ilves ovat runkosarjan mukaan pärjänneet pitkälti yhtä hyvin. Lauri Marjamäen suojatit sijoittuvat kolmanneksi 29 pisteen voimin, kun tamperelaiset ovat viidentenä 25 pisteellä. Kärpillä on kuitenkin allaan yksi pelattu ottelu enemmän. Tällä kaudella jengit ovat kohdanneet kerran. Ottelu pelattiin Nokia Areenalla, ja tuolloin Ilves nappasi Kärpistä 3-1 voiton.

Pientä lisämaustetta otteluun saadaan, kun Ilves lähtee katkaisemaan neljän matsin tappioputkeaan. Liigassa se on hävinnyt putkeen kolme matsia, ja neljäs syntyy jos mukaan lasketaan CHL:ssä koettu häviö Stavengeria vastaan. Kirsikkana kakun päällä, tamperelaiset hävisivät viime matsissa SaiPalle (sarjan jumbo) 6-4. SaiPa karkasi jo 5-0 johtoasemaan, kunnes Ilves pääsi otteluun mukaan vasta toisen erän loppupuoliskolla.

Kokonaisuudessa Kärpät vie pidemmän korren vertailussa. Ilves ei kuitenkaan paljoa vertailussa jää taakse – vielä kun huomioidaan, että tupsukorvat ovat olleet piirun verran parempia etenkin ylivoimapelissä. Odotettavissa on allekirjoittaneen silmään tasainen vääntö, sillä Ilveksellä on kasvojen pesun paikka viime mittelön jäljiltä. Coolbet tarjoilee Ilveksen voitosta selkeää markkinatoppia, jota voi hyödyntää. Vetolapulle pusketaan kuitenkin Ilveksen lopullinen voitto (sisältäen jatkoajan ja rankkarit), mistä irtoaa herkullinen 2.67-kerroin.