Liiga

Liiga: Kärpät – KalPa

Vihje: Alle 5,5 maalia Kerroin: 1,68 Alkaa: 19.1. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Liigaa pelataan tiistaina neljän koitoksen verran, ja me pureudumme otteluun Kärpät – KalPa. Kotijoukkueen kone on yskähdellyt pahemman kerran.

Viimeisimpnä Kärpät pelasi tupla-kotiottelut Lukkoa vastaan, josta ensimmäisestä se onnistui nappaamaan 2-1-voiton, mutta jälkimmäisestä raumalaiset veivät täyden pistepotin 2-0-voitolla.

Kärppien verrattain heikon suoritustason lisäksi joukkueen peleistä nouseekin esiin se fakta, että ne ovat viime aikoina olleet todella vähämaalisia. Viimeisimmässä viidessä ottelussa on yhdessä nähty neljä osumaa, mutta muuten ollaan jääty jopa tuon alle.

Vaikka KalPalla on maalinteko viime aikoina onnistunut, tuskin sekään Kärppiä vastaan Raksilassa mitään maalijuhlia tulee aikaan saamaan – eihän Kärppien ongelma ole  niinkään ollut alakerta vaan juurikin oma maalinteko.

Alle 5,5 maalia kelpaa mainiosti lapulle.