Jääkiekko Liiga

Liiga: Kärpät – Pelicans

Vihje: Kärpät -1,5 Kerroin: 1.95 14.9. klo 18:30
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Liiga jatkuu tänään tiistaina kuuden ottelun voimin, ja tänään pureudutaan kahteen otteluun. Ensimmäisessä vihjeessä tarkasteluun otetaan Kärppien ja Pelicansin välinen taisto.

Kärpät – Pelicans

Raksilassa ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä. Kärpät lähtee matsiin murskaavana suosikkina: Coolbet tarjoaa isäntien suorasta voitosta kertoimen 1.50. Vastaavasti Pelicansin kerroin on huikea 6.00, eli asetelmat ovat vieraiden kannalta vaikeat – ja syystäkin.

Oululaiset ovat Tapparan rinnalla tämän kauden suurin mestarisuosikki. Kauden alussa kummankin voitosta tarjottiin kerrointa 4.00. Vertailun vuoksi, Pelicansin kerroin Kanada-maljan nostamiselle on 25.00. Kärpät on hankkinut KHL:stä mm. Joonas Kemppaisen, Julius Junttilan ja Atte Ohtamaan, jotka kaikki ovat Liigan kärkikastia. Pelicansilta ei vastaavanlaisia hankintoja löydy.

Raksila on läpi vuosien ollut haastava paikka pelata, ja nyt Kärpillä on kasassa todellinen mestaruusjoukkue. Pelicans tarvitsisi pienimuotoisen ihmeen poistuakseen hallilta voittajana. Isäntien kerroin on hiukan laskenut eilisestä, mutta lapulle haetaan Kärppien vähintään kahden maalin voittoa, mistä Coolbet tarjoaa kertoimen 1.95.