Liiga

Liiga: Kärpät – SaiPa

Vihje: Kärpät -1,5 Kerroin: 1.60 Alkaa: 6.11. klo 18:30
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Liigassa pelataan tänään yksi ottelu, kun Kärpät ja SaiPa kohtaavat toisensa Oulussa. Otteluun löytyy yksi pelattava kohde kotijoukkue Kärppien kautta.

Kärpät pääsee irrottelemaan kotiyleisön edessä, SaiPa saa kylmää kyytiä

Kärpät kohtasi keskiviikkona HPK:n ja voitti ottelun lopulta 4-3 jatkoajan jälkeen Jesse Puljujärven osumalla. Karanteenin jälkeen Kärpät on ailahdellut, mutta nyt oululaiset ovat kahden ottelun voittoputkessa.

SaiPa sen sijaan oli peräti seitsemän ottelun tappioputkessa, kunnes se viime lauantaina onnistui kaatamaan HPK:n voittolaukausten jälkeen lukemin 4-3.

Materiaaliero tänään Oulussa on kuitenkin liikaa vierasjoukkueelle. Kärpät on laadultaan niin paljon parempi joukkue kuin SaiPa, että tänään voidaan Ouluun ennustaa murskajaisia.

SaiPa on toistaiseksi koko kauden aikana onnistunut saamaan vain yhden pisteen vieraskaukalosta, kun se sai jatkoaikatappiosta Turusta pisteen mukaansa. Neljän vierasottelun aikana lappeenrantalaiset ovat onnistuneet vain viidesti maalinteossa ja omissa on soinut peräti 14 kertaa.

Tänään Oulun perjantai-iltaan lyödään lapulle Kärppien vähintään kahden maalin voittoa. Coolbet tarjoaa tähän kertoimen 1.60, joka kelpaa peleihin.