Jääkiekko Liiga

Liiga: Kärpät – Tappara

Vihje: Alle 4,5 maalia Kerroin: 1.98 17.9. klo 17:00
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Liigassa nähdään lauantaina seitsemän ottelun kierros. Kuumin matsi tahkotaan ehdottomasti Raksilassa, kun Kärpät saa isännöitäväkseen Tapparan.

Kärpät – Tappara

Oululaiset lähtevät matsiin kertoimien valossa hienoisena suosikkina. Kummallakin on kasassa ehdottomasti Liigan kovimmat niput, joten tiukkaa vääntöä on ehdottomasti luvassa.

Kärppien avausottelu sujui nihkeissä merkeissä, kun se kukisti Pelicansin ”vasta” jatkoajalla 3-2 David Rundbladin osumalla. Kärpät kuitenkin dominoi ottelua, mutta Pelicansin Patrik Bartosak pelasi erinomaisen ottelun eikä isännät saaneet ketsuppipulloa kunnolla auki.

Tapparalla on alla jo kaksi erinomaista suoritusta. Avausottelussaan se kaatoi TPS:n 3-1, ja viime matsissa HIFK sai kyytiä 5-2. Tamperelaisten kakkoskentän Niko Ojamäki takoi matsissa hattutempun, ja ykköskenttä toimi tehokkaana syöttöpisteiden osalta.

Kärppien ja Tapparan väliset matsit ovat viime vuosina olleet kuin Suomen ja Ruotsin välisiä kohtaamisia – tunnelma on katossa ja taisto on tiukkaa. Tappara on kuitenkin viime kaudella istunut kuskin paikalla keskinäisissä kohtaamisissa. Kärpillä on kuitenkin tällä kaudella kaikki avaimet käsissään kirvesrintojen kaatoon. Tänään jätetään kuitenkin voittajan veikkaaminen väliin, ja lapulle painetaan alle 4,5 maalin -veto. Tästä Coolbet tarjoaa kerrointa 1.98.