Liiga

Liiga: Lukko – Ilves

Vihje: Lukko Kerroin: 1.48 Alkaa: 20.4. klo 16:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Liiga-kierros tarjoilee jokaisen puolivälieräsarjan toiset ottelut. Pelivalintamme tulee tänään Raumalta, jossa Lukko isännöi Ilvestä.

Onko Lukko jälleen isäntä talossa?

Ilves onnistui laittamaan maanantaina Lukon yllättävän tiukille tuloksellisesti, mutta tästäkin huolimatta runkosarjan voittaja nappasi ansaitun voiton numeroin 5-3. Kaukalossa tasoero oli selvä ja on vaikea nähdä, että Ilveksen kyyti kestäisi toista iltaa putkeen.

Lukko on ehdottomasti sarjan suurin mestarisuosikki ja pelaaminen on sillä tasolla, että nyt ollaan tekemässä jotain suurta. Neljän ketjun voimin porskuttava Lukko tulee laittamaan Ilvekselle luun kurkkuun ja siirtyy ottelusarjassa jo 2-0-johtoon.

Napataan kettulauman voitto lapulle Unibetilta, josta löytyy markkinoiden kärkeä oleva kerroin 1.48. Myös Lukko -1,5 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kohde.