Liiga

Liiga: Lukko – Kärpät

Vihje: Lukko Alkaa: 30.10. klo 18:30
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Liiga-kierros tarjoilee todellisen herkkupalan perjantaille, kun sarjakärki Lukko saa vieraakseen karanteenista vapautuneen Oulun Kärpät.

Lukko on hurjassa iskussa kotikaukalossa

Lukon alkukausi on ollut suorastaan hurja ja kotikaukalossa meininki on ollut vielä astetta kovempaa, sillä neljästä ottelusta on tullut täydet 12 pistettä. Maaliero on kaiken lisäksi murskaava 18-4.

Kärppien lähtökohdat eivät ole todellakaan otolliset, sillä karanteeni sotki pahemman kerran joukkueen rytmin. Tämä näkyi tauon jälkeen heti kärkeen, kun Pelicans onnistui hakemaan täyden pistepotin Raksilasta.

Lukon materiaali on jopa tällä hetkellä kovempi kuin oululaisten ja pelikin rullaa mallikkaammin. Myös kaksi edellistä keskinäistä on mennyt joukkueen nimiin, joten kaikki mittarit osoittavat Raumalle.