Liiga

Liiga: Pelicans – Ässät

Vihje: Pelicans Kerroin: 1.74 Alkaa: 6.4. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Liigassa mennään jälleen tiistaina useamman ottelun voimin. Pelivalintamme tulee Lahdesta, jossa Pelicans isännöi Ässiä.

Nouseeko Pelicans kuuden joukkoon?

Pelicans taistelee tiukasti suorasta puolivälieräpaikasta, sillä eroa on kuudentena olevaan Tapparaan ainoastaan yksi piste. Myös jopa 4, sija on vielä mahdollinen, sillä yhden ottelun enemmän pelannut KalPa on vain viisi pistettä edellä. Ässien kausi tulee päättymään runkosarjaan, joten motivaatiota loppukauteen täytyy kaivaa hieman kovemmin.

Lahtelaisnippu on joukkueista selvästi yhtenäisempi ja joukkueen rakenne on kunnossa. Alla on myös kaksi komeaa voittoa, kun sekä TPS että KooKoo ovat kaatuneet. Luotetaan siihen, että isännät lyö vakuuttavan esityksen tänään ja nappaa kaivattavat pisteet Ässiltä, jolle ottelu on merkityksetön.