Liiga

Liiga: SaiPa – KalPa

Vihje: KalPa Kerroin: 1.77 Alkaa: 10.11. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liiga palaa tänään maajoukkuetauolta kahden pelin voimin. HIFK kohtaa Helsingissä KooKoon ja SaiPa isännöi Lappeenrannassa kuopiolaisia, kun KalPa saapuu vierailulle. Lappeenrantaan löytyy yksi pelattava kohde.

Vierasjoukkueen voittoa vetoliuskalle Lappeenrantaan otteluun SaiPa – KalPa

SaiPa ja KalPa kohtaavat toisensa Lappeenrannan kiekkoillassa. Illan kotijoukkue oli heti viikon alkuun esillä mediassa hieman ikävässä valossa, kun se joutui lomauttamaan valmennuksensa.

Tänään SaiPan penkin takaa löytyykin kaukalosta tutut miehet, kun Ville Hämäläinen ja Ville Koho ottavat vastuun idän ihmeen valmennuksesta.

KalPa kärsii parista poissaolosta, kun maajoukkueen mukana olleet Mikael Seppälä ja Lasse Lappalainen ovat sivusta kuopiolaisten alakerrasta. Tästä SaiPa ei saa kuitenkaan sen suuremmin etua, vaikka poissaolot ovatkin merkittävät. Illan joukkueista nimittäin kotijoukkue on se, jolla on vajaa kokoonpano kaukalossa. SaiPalla on kokoonpanossaan 17 kenttäpelaajaa, kun KalPa saa jalkeille täydet 19. KalPan puolustuksen vajetta Iisalmesta paikkaamaan saapuu Roope Laavainen.

Vierasjoukkue on materiaaliltaan laadukkaampi joukkue ja vaikka SaiPa lähteekin otteluun kahden ottelun voittoputkessa, vaikuttaa sen päättyneet yt-neuvottelut ja niistä johtuvat muutokset sen verran, että kotijoukkueelle ei jää tänään kuopiolaisten pyörityksessä mitään palaa. KalPan vieraskerroin Coolbetillä on 1.77 ja se on pelattava.