Jääkiekko Liiga

Liiga: SaiPa – KooKoo

Vihje: Alle 4,5 maalia (sisältäen jatkoajan) Kerroin: 2.23 7.10. klo 18:30
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Päivän toisessa pelivihjeessä suurennuslasin alle napataan kohtuullisen ”tylsä” matsi, mutta vedonlyönnin näkökulmasta varsin mielenkiintoinen. Liigan jumbosijaa pitävä SaiPa saa vieraakseen KooKoon, eikä jännitysnäytelmää ole luvassa.

SaiPa – KooKoo

SaiPan kausi on toistaiseksi ollut pelkkiä vaikeuksia täynnä. Kahdeksasta matsista se on voittanut ainoastaan kerran, kun se selätti HIFK:n 2-1. Joukkue on paininut erityisesti maalinteon kanssa, sillä se on nikkaroinut vain kahdeksan osumaa – eli maalin per peli! Vastaavasti verkko on heilunut omassa päädyssä 22 kertaa, eli yhdistelmä on varsin kaukana voittavasta. Jengin parhaimpana pistemiehenä toimii kanadalainen Jaedon Descheneau, tehopisteillä 2+2, mikä kertoo jo paljon.

KooKoo on suoriutunut pitkälti oman tasonsa mukaisesti, ja jengi löytyy runkosarjan kahdeksannelta sijalta. Kauden avausottelussa se pelasi Jukureita vastaan voittaen 3-4. Tämän jälkeen kahdessa seuraavassa pelissä se kohtasi SaiPan, napaten molemmista voitot. Viime peleissä myös KooKoo on kärsinyt ongelmista maalinteossa.

SaiPa lähtee matsiin selvänä underdogina kotiedusta huolimatta. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa lappeenrantalaisten voitosta kerrointa 2.80. Tänään jätetään kuitenkin voittajan veikkaaminen väliin, ja vetoliuskalle painetaan alle 4,5 maalia (sisältäen jatkoajan) kertoimella 2.23. Maalijuhlia tuskin nähdään, sillä SaiPa yrittää hinnalla millä hyvänsä kaivaa voiton, ja se voi tapahtua vain tiukalla puolustuspelillä ilman suurempia oman pään virheitä.