Liiga

Liiga: Sport – Jukurit

Vihje: Jukurit ML + yli 3,5 maalia Kerroin: 1.92 25.1.2022 klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Liigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Vaasassa toisistaan mittaa ottavat Sport ja Jukurit. Vaasan iltaan löytyy mielenkiintoinen pelattava kohde.

Sport – Jukurit

Vaasassa Sport pääsee hakemaan kauden ensimmäistä voittoaan Jukureista. Kyseessä on näiden kahden joukkueen kolmas kohtaaminen tällä kaudella, ensimmäinen päättyi Mikkelissä Jukureiden 2-0 -voittoon, toisessa Jukurit kaatoi Sportin Vaasassa maali-iloittelun jälkeen 4-5 rankkareilla.

Tähän matsiin veto haetaan kombon kautta. Kahteen asiaan en usko – siihen, että nämä kaksi joukkuetta nyhjäisivät vähämaalisen kamppailun ja siihen, että Sport pystyisi Jukurit kaataamaan.

Jukurit on tällä kaudella ollut Olli Jokisen johdolla vakuuttava ja tämä on tullut tälläkin alustalla muutamaankin otteeseen todettua. Etenkin hyökkäyssuuntaan homma on toiminut erittäin hyvin, alakerrassa homma on välillä sakannut. Oskari Salminen on kuitenkin pääsääntöisesti esittänyt loistavia otteita mikkeliläisten maalilla.

Sport ei ole viime aikoina vakuuttanut oikein millään tasolla ja Jukureiden kelkkaan hyppääminen tuntuu todella helpolta. Sportilla ei ole kulkenut oikein kotona eikä vieraissa, ei hyökkäys- eikä puolustuspäässä.

Pelivalinnaksi päätyy Jukurit ML + yli 3,5 maalia, jolle tarjolla on varsin makoisa yli 1.90 -tasoinen kerroin. Tässä huomioitavaa on se, että Jukureiden suorasta voitosta saatava kerroin on 1.90. Tämän vaihtoehdon nappaan huomattavasti mieluummin haltuun, onhan mukana turvaa tuomassa ML ja tuota 3,5 maalin rajaa en pidä juuri minään.

Sport – Jukurit alkaa kello 17:00 ja ottelu on katsottavissa suorana C More -palvelun kautta.