Liiga

Liiga: Sport – Kärpät

Vihje: Kärpät X2 Kerroin: 1.55 Alkaa: 15.4. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liiga on edennyt siihen pisteeseen, että ohjelmassa on ensimmäinen pudotuspelikierros. Vihjeemme tulee Sport-Kärpät-ottelusta.

Onnistuuko Sport tekemään jättiyllätyksen?

Kukaan ei varmasti olisi uskonut, että Kärpät joutuu taistelemaan säälipleijareissa pääsystä puolivälieriin. Näin kuitenkin kävi, sillä oululaiset olivat ongelmissa läpi kauden. Peli ei lähtenyt rullaamaan, vaikka joukkueessa on valtava potentiaali. Nyt suunta on aika kääntää tai kausi tulee päätökseen jo perjantaina.

Säälipleijareissa pelataan kaksi ottelua, joiden yhteismaalit ratkaisevat. Näin ollen jokainen maali tulee olemaan isossa osassa eikä virheisiin ole varaa.

Joukkueet kohtaavat torstaina Vaasassa ja perjantaina on luvassa ottelu Oulussa. Lähtökohdat ovat äärimmäisen tasaiset, joten pienet marginaalit ratkaisevat. Uskotaan siihen, että vieraiden kokemus on niin vankka, että se kantaa tässä lyhyessä ja henkisesti kovassa sarjassa. Laitetaan lapulle avauspeliin Kärpät X2.