Jääkiekko Liiga

Liiga: Sport – KooKoo

Vihje: Alle 4,5 maalia Kerroin: 2.05 2.3. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Keskiviikon Liiga-kierroksella tahkotaan kuusi ottelua. Päivän pelivihjeessä siirrytään Vaasaan, missä Sport saa isännöitäväkseen KooKoon.

Tiukka kamppailu luvassa

Kumpikin joukkue on viime aikoina ollut erinomaisessa vireessä – Sport on esimerkiksi viimeisestä kymmenestä pelistä hävinnyt ainoastaan kerran varsinaisella peliajalla, KooKoo kahdesti. Runkosarjan lopun lähentyessä molemmat ovat siis yltyneet taistelemaan entistä kiivaammin pisteistä.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet 49 ottelua, eli jäljellä on vielä 11 runkosarjaottelua. KooKoo sijoittuu toistaiseksi yhdeksänneksi. Sport puolestaan löytyy playoffs-viivan alapuolelta sijalta 12. Fakta kuitenkin on, että asetelmat voivat muuttua rajustikin näiden yhdentoista ottelun aikana. KooKoo voi taistella tiensä TOP-6 joukkoon, pahimmillaan tippua ulos pudotuspeleistä, ja Sport saattaa löytää tiensä kymmenen parhaan joukkoon.

Vaasalaisten suurimpana ongelmana on läpi kauden ollut maalinteko, ja jengi onkin tehtaillut kaikista vähiten maaleja. Pistepörssistä ensimmäinen vaasalainen löytyy sijalta 48 (Turo Asplund, 28 pisteellä). Hyökkäysosasto ei siis ole sieltä laadukkaimmasta päästä. KooKoo vastaavasti on ollut laadukas joukkue puolustuspelin osalta. Kun ynnätään nämä, sekä se fakta että tässä kohtaa molemmat kamppailevat kuumeisesti pisteistä, niin odotettavissa on tiukka, ja tätä kautta todennäköisesti myös vähämaalinen kamppailu. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa alle 4,5 maalin vedosta 2.05-kertoimen, mitä lähdetään pelaamaan.