Liiga

Liiga: Sport – Pelicans

Vihje: Sport Kerroin: 2.18 Alkaa: 12.2. klo 18:30
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Liiga tarjoilee seitsemän ottelun kierroksen perjantai-iltaan ja vihjeemme tulee Vaasasta, jossa Sport isännöi Pelicansia.

Pelicans ongelmissa ilman Ryan Laschia

Pelicansin kausi on sujunut odotuksiin nähden fantastisesti, mutta viime aikoina esitykset ovat olleet surkeita. Tähän ehdottomasti löytyy käypä syykin, sillä Liigan ylivoimaisesti paras pelaaja Ryan Lasch siirtyi Sveitsiin ja jätti sellaisen loven, jota ei yksinkertaisesti paikata.

Sport on ikävä jengi, vaikka sijoitus sarjataulukossa ei ole sitä, mitä Vaasassa on kaavailtu. Materiaali on kuitenkin sellainen, että potentiaalia on ehdottomasti pudotuspelijoukkueeksi.

Mikäli maalintekoon löytyy terävyys, niin Sport omaa ehdottomasti kaikki avaimet voittoon perjantaina. Lähdetäänkin liikkeelle kotivoiton kautta.

Matsi käynnistyy perjantaina klo 18:30.