Jääkiekko Liiga

Liiga: Tappara – JYP

Vihje: JYP: Alle 1,5 maalia Kerroin: 1.87 8.2. klo 18:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tiistain Liiga-kierroksella pelataan kuusi ottelua. Pelivihjeessä siirrytään Nokia Areenalle, missä Tappara isännöi JYPiä.

Jatkuuko Tapparan kotiputki?

Tappara on ollut vuodenvaihteen jälkeen hurjassa vireessä. Tämän vuoden puolella se on kokenut vain kaksi tappiota, ja kotiareenalla se on voittanut kaikki pelinsä. Tämän illan matsi on B2B-peli, sillä Kirvesrinnat ja JYP ottivat eilen toisistaan mittaa. JYP jäi tylysti jyrän alle, kun tamperelaiset hakivat siltä 0-4 voiton. JYP laukoi maalia kohti vaivaiset 14 kertaa, ja Kari Piiroinen koppasi näistä jokaisen.

JYPin kausi tulee päättymään runkosarjaan. Jengin tekeminen on ollut muutamia onnistumisia lukuunottamatta melko luokatonta. Tammikuun loppupuolella joukkue onnistui voittamaan kolme peliä putkeen, mutta sittemmin se on sukeltanut kolmen matsin tappioputkeen, eikä se näissä peleissä ole onnistunut heiluttamaan vastustajan verkkoja kuin kerran!

Tapparalle jokainen piste on tärkeä. Sillä on vielä mahdollisuudet esimerkiksi päästä runkosarjan piikkipaikalle, mutta toisaalta se voi heikoilla otteilla valua ulos TOP-6 -joukosta. Kotijoukkue onkin tänään syystä ennakkosuosikkina, ja se paistaa myös kertoimista. Tapparan voitosta Coolbet tarjoaa kerrointa 1.25, ja JYPin voitosta rahat saa takaisin peräti 9.50-kertaisena.

Vierailla ei pitäisi tänään olla juurikaan saumoja kivikovan Tapparan vieraana, eilinen sen jo osoitti. Tapparan voitosta ei kuitenkaan saa pelaamisen arvoista kerrointa. Sen sijaan JYPin maalimäärästä (alle 1,5 maalia) saa kertoimen 1.87, mikä maistuu allekirjoittaneelle.