Jääkiekko Liiga

Liiga: Tappara – KooKoo

Vihje: KooKoo yli 1,5 maalia Kerroin: 1.90 14.4. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liigan välierissä aletaan molemmissa ottelusarjoissa olemaan jännän äärellä, sillä kummatkin sarjat ovat katkolla. Tänään Tapparalla on mahdollisuus passittaa KooKoo kesälomille viidennessä kohtaamisessa.

Toistaiseksi runsasmaalinen sarja

Tappara lähti sarjaan ylivoimaisena suosikkina. Tamperelaisten jatkoonmenosta irtosi kerroin 1.15, kun taas KooKoon kerroin oli 4.95. Niin kuitenkin kävi, että KooKoo nappasi ensimmäisessä kohtaamisessa yllättävän voiton, kukistaen Tapparan jatkoajalla Petteri Nikkilän osumalla. Sittemmin Tappara on harjannut kolme viimeisintä matsia nimiinsä lukemin 3-6, 4-2 ja 1-5. Viime matsi oli neloskentän hyökkääjän Joona Luodon juhlaa, kun mies tykitti kolme osumaa Nick Malikin taa.

KooKoo on yllättänyt jo tähän astisella tekemisellään – jengi oli selkeä altavastaaja puolivälierissä Jukureita vastaan ja Pelicanskin kaatui komeasti. Nyt vastassa on kuitenkin selvästi vahvempi vastus. Tappara on ansaitusti ennakkosuosikki tänäänkin. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Tapparan voitosta kertoimen 1.44, kun KooKoon voiton kerroin on huikeat 6.50. Varsin todennäköistä on, että Kirvesrinnat nappaa tänän voiton ja etenee finaaliin. Niin tai näin, KooKoo on paljastanut kyntensä ja osoittanut ettei se taisteluitta antaudu.

Verkot ovat heiluneet kaikissa matseissa runsaasti, ja Christian Heljangonkin selän taakse on lauottu kiekkoja kohtuu hyvällä prosentilla. Tässä kohtaa voittajan veikkaaminen jätetään väliin, ja vetoliuskalle isketään KooKoon yli 1,5 maalia. Tästä Coolbet tarjoaa vajaan kakkosen kertoimen. KooKoo on nakuttanut kaikissa paitsi edellisessä matsissa vähintään kaksi osumaa, eli tähän nähden kerroin maistuu allekirjoittaneelle varsin hyvin.