Jääkiekko Liiga

Liiga: Tappara -Lukko

Vihje: Tappara -0,5 Kerroin: 1.82 10.3. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Torstain ainoassa Liiga-ottelussa kohtaavat Tappara ja Lukko. Tärkeät pisteet on jälleen jaossa, ja odotettavissa onkin tasaista vääntöä, vaikka Kirvesrintojen harteilla lepää ennakkosuosikin viitta.

Tappara – Lukko

Tällä kaudella joukkueet ovat iskeneet yhteen kahdesti. Molemmat matsit pelattiin viime vuoden puolella, ja kummastakin Lukko onnistui nappaamaan täyden pistepotin. Lukko on muutenkin ollut Tapparalle haastava vastus viime vuosina – todettakoon kuitenkin, että raumalaiset eivät tällä kaudella ole yhtä vahvoja esimerkiksi viime kauteen verrattuna.

Tappara taistelee käytännössä runkosarjan voitosta Ilveksen kanssa. Taistossa on mukana myös Jukurit. Lukko puolestaan pyrkii vielä kipuamaan kuuden parhaan joukkoon, sijoituksen ollessa tällä hetkellä seitsemän. Motivaatiota piisaa siis molemmissa leireissä.

Kotijoukkueen otteet ovat olleet selvästi varmempia viime peleissä. Tappara omaa myös kenties Liigan kovimman hyökkäyosasto – esimerkiksi Anton Levtchi ja Kristian Kuusela ovat tällä kaudella olleet erinomaisessa iskussa. Raumalaiset eivät ole kyenneet yhtä tasaiseen suorittamiseen, ja haasteita sillä on ollut etenkin omassa päädyssä. Esimerkiksi viime pelissä Ilvestä vastaan omissa soi neljästi, vaikka Samuel Jukuria kohti lauottiin vain 15 kertaa.

Maalimääriä ei tässä kohtaa uskalla lähteä arvioimaan Lukon ailahtelevaisuuden vuoksi. Tapparan suorasta voitosta tarjotaan kuitenkin maistuvaa kerrointa: esimerkiksi Coolbetilta irtoaa kerroin 1.82, mikä on markkinatoppi, ja tämä poimitaan vetolapulle.