Jääkiekko Liiga

Liiga: Tappara – TPS

Vihje: Yli 4,5 maalia Kerroin: 1.79 13.9. klo 18:30
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Kotimainen Liiga pyörähtää vihdoin ja viimein käyntiin! Kausi käynnistyy yhdellä ottelulla, kun Tappara ja TPS lyövät mailansa yhteen Nokia Areenalla kello 18:30.

Tappara selvä ennakkosuosikki

Hallitseva mestari lähtee illan taistoon, sekä myös kauteen ennakkosuosikkina. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Tapparan voitosta kertoimen 1.65, kun taas TPS:n kerroin on 4.80. Niin ikään mestaruudesta tarjottava kerroin on Tapparalle vain 4.00, turkulaisten mestaruus puolestaan 9.00. Tämä kielii jo jotain joukkueiden tasoerosta.

KHL:ssä tapahtunut ulkomaalaisten pelaajien ”pako” näkyy selvästi Liigassa. Tästä osansa on saanut myös Tappara, jonka ykköskenttää tähdittää kenties illan seuratuin pelaaja, Jori Lehterä. Ykköskentästä löytyy myös Valtteri Kemiläinen ja Veli-Matti Savinainen, eli tulivoimaa piisaa.

TPS on kokenut rajuja muutoksia sitten viime kauden, eikä välttämättä niin hyvässä kuin Tappara. Joukkueen tekeminen oli mm. CHL:ssä ailahtelevaa. Tappara sen sijaan harjasi kaikki CHL- sekä ystävyysottelut mitä se on tähän asti pelannut.

Tapparan tulisi harjata tämä matsi ongelmitta. Kotijoukkueen kerroin ei kuitenkaan allekirjoittanutta innosta – vetolapulle lähdetään hakemaan yli 4,5 maalin -vetoa. Tästä irtoaa kerroin 1.79. Tapparan tulikuuma yläkerta tulee takuulla heiluttamaan verkkoja, ja tuskin turkulaisetkaan nollille jäävät. Lisäksi kyseessä on kauden avausottelu, joten ilmassa on muutenkin jännitystä, mikä voi näkyä maali-iloitteluna.