Jääkiekko Liiga

Liiga: Tappara – TPS

Vihje: Tappara -1,5 Kerroin: 2.85 28.4. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liigan finaaleissa pelataan tänään viides osaottelu, kun Tappara ja TPS kohtaavat Nokia Areenalla. Ottelusarja on tamperelaisten hyväksi 3-1. Joko tänään nostetaan Kanada-maljaa?

Tapparasta Suomen mestari?

Päivän kuumin kamppailu pelataan tänään ainakin lätkän osalta Tampereella. Tapparalla oli mahdollisuus lyödä naula TPS:n arkkuun jo tiistaina, mutta turkulaiset onnistuivat pistämään kampoihin ja porkkanapöksyt matkasivat kotiin 1-0 tappion jälkeen. Elmeri Eronen iski ottelun ainoan osuman.

Tappara on ollut suvereeni niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissäkin. Playoffseissa se on kokenut vaivaiset kolme tappiota. Aikaisemmissa pelivihjeissä ollaan jo tarkemmin analysoitu joukkueita – todetaan vielä, että kotijoukkue on syystäkin ennakkosuosikki voittamaan tänään. Tasoero on kiistaton, ja nyt jengillä on mahdollisuus katkaista sarja kotiyleisön edessä. TPS on siis ison haasteen edessä.

Aiemmat pelit ovat olleet tiukkoja ja vähämaalisia, eikä tänään lähtökohtaisesti ole odotettavissa muutoksia. Allekirjoittanut kuitenkin luottaa tänään vankasti Tapparaan – haetaan vetolapulle poikkeusellisesti hiukan rohkeampi kohde: Tapparan vähintään kahden maalin voitto. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa tästä jopa vajaata kolmosen kerrointa.