Jääkiekko Liiga

Liiga: TPS – Kärpät

Vihje: Under 4,5 Kerroin: 2.11 20.3. klo 17:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Viikko huipentuu Liigan osalta (hiukan poikkeuksellisesti) kahdella ottelulla. Tiistaina pelataan viimeiset runkosarjamatsit, eli pudotuspelit lähenee kovaa vauhtia!

TPS – Kärpät

Ottelu on TPS:n ja Kärppien neljäs keskinen kohtaaminen tälle kaudelle. Taistot ovat tähän asti olleet tiukkoja, ja Kärpät on kolmesta aiemmasta pelistä voittanut kahdesti.

Paperilla vastakkain on kaksi hyvin tasaväkistä jengiä, tosin kertoimissa TPS on asetettu selkeäksi ennakkosuosikiksi. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Kärppien voitosta selkeää markkinatoppia, kertoimen ollessa peräti 2.80! Tässä kohtaa voittajan veikkaaminen jätetään kuitenkin väliin.

Kärpät pelasi viimeksi perjantaina, kun joukkue haki Tapparasta 1-2 jatkoaikavoiton. TPS puolestaan on pelannut viimeksi keskiviikkona, jolloin se kukisti Jukurit 1-3. Molemmat jengit ovat hyvässä vireessä ja tärkeitä pisteitä on sadellut laariin.

Illan ottelu on erittäin tärkeä molemmille: Kärpillä on mahdollisuus vielä nousta TOP-6 joukkoon ja täten välttää sääli playoffsit, TPS sen sijaan voi vielä tipahtaa merkittävästikin runkosarjassa.

Etenkin oululaisten peleissä maalimäärät ovat pysyneet alhaisina viime aikoina. Edessä on tiukka, ja ennen kaikkea tärkeä matsi, joten maalijuhlia tuskin nähdään. Mielenkiintoista onkin, että Coolbet tarjoaa alle 4,5 maalin -vedosta kertoimen 2.11. Tämä kelpaa allekirjoittaneelle!