Jääkiekko Liiga

Liigafinaali: TPS – Tappara

Vihje: Alle 4,5 maalia Kerroin: 1.89 26.4. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Eilen Liigan finaalisarjassa pelattiin kolmas osaottelu, jonka Tappara vei nimiinsä lukemin 3-1. Tänään tamperelaisilla on mahdollisuus päästä nostamaan Kanada-maljaa.

TPS – Tappara

Ottelusarja on nyt Tapparan hyväksi 3-0. Jussi Ahokkaan suojatit eivät siis ole voittaneet finaaleissa vielä ensimmäistäkään ottelua, ja mikäli sama kaava jatkuu, niin tänään jengi lähtee kesälomille hopeamitalit kaulassa – mikä ei tietystikään olisi huono suoritus lainkaan. Hanskoja TPS ei takuulla ole naulaan heittänyt. Vaikean haasteen edessä jengi joka tapauksessa on, nimittäin Liigassa ollaan ainoastaan kerran noustu 3-0 tappioasemasta voittoon finaaleissa.

Ei lähdetä tässä kohtaa keksimään pyörää uudestaan. Maalivahtipeli on kummallakin jengillä huippuluokkaa, ja tänään nähdään varmasti varovaista peliä. Kuten aiemmissa pelivihjeissä allekirjoittanut on ennakoinut, niin maaleilla tuskin mässäillään. Vetolapulle haetaan alle 4,5 maalin -veto, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimen 1.89. Rohkeimmat voivat kokeilla alle 3,5 maalin -vetoa kertoimella 2.41. Tuokin betsi on toteutunut ottelusarjassa jo kaksi kertaa kolmesta.