Jääkiekko Liiga

Liigan pronssiottelu: Ilves – KooKoo

Vihje: Yli 5,5 maalia Kerroin: 2.28 24.4. klo 17:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tänään Liigassa ratkaistaan pronssimitalin voittaja, kun Ilves ja KooKoo kohtaavat kello 17:00.

Ilves – KooKoo

Pronssiottelu tuskin kummassakaan leirissä suurempia tunteita herättää, mutta eiköhän tänään silti viihdyttävä matsi nähdä Nokia Areenalla. Ilves lähtee kamppailuun melko selvänä suosikkina: esimerkiksi Coolbet tarjoaa sen voitosta 1.90-kertoimen, kun taas KooKoon kerroin on 3.60.

Allekirjoittaneen silmään etenkin KooKoon kertoimessa on hiukan ilmaa. Jengi sai välierissä rajusti kyytiä Tapparalta, mutta tasoero olikin selkeä. KooKoon taival näinkin pitkälle on kuitenkin ollut hieno ja yllättävä suoritus, joten motivaatiota löytynee kouvolalaisilta tänään.

Ilveksen ennakkosuosikin asema on kuitenkin ansaittu, sen verran kovia otteita jengi on tällä kaudella esittänyt. Pronssiottelua on vaikea ennakoida ja veikata, sillä kyseessä ei ole ihan mikä tahansa matsi. Tässä kohtaa voittajan veikkaaminen jätetäänkin väliin, ja vetolapulle haetaan yli 5,5 maalin -veto. Tässä matsissa puolustuspeli tuskin näyttelee suurinta roolia, eikä allekirjoittaneen mielestä olisi ihme jos maaleja nähtäisiin runsaasti. Tästä irtoaa maistuva 2.28-kerroin, mikä on kokeilun arvoinen.