Valioliiga

Valioliiga: Liverpool – Tottenham

Vihje: Tottenham +0,5 maalia Kerroin: 2.04 Alkaa: 16.12. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Valioliigassa pelataan mainio kuuden ottelun kierros keskiiviikkoiltana. Kierroksen herkkupalassa toisensa kohtaavat Liverpool ja Tottenham.

Tottenham aliarvioitu markkinassa, Liverpool kärsii loukkaantumisista – vedot siis vieraiden kautta

Illan ehdoton herkkupala nähdään tänään Englannissa kun Liverpool saa vieraakseen Tottenhamin Valioliigan kärkikamppailussa. Joukkueet jakavat kärkipaikan identtisillä rekordeilla ja samalla pistemäärällä, Tottenhamilla on vain hieman parempi maalisuhde.

Vastakkain on kaksi laadukasta joukkuetta, siitä ei ole mitään epäselvää. Jostain kumman syystä markkinalle tässä tuntuu pieni epäselvyys olevan, sillä Tottenham on pahasti aliarvioitu illan kamppailuun.

Liverpool joutuu tulemaan toimeen ilman seuraavia pelaajiaan: Virgil van DijkJames MilnerXherdan ShaqiriJoe GomezThiago Alcantara… Naby Keitan ja Joel Matipin pelaaminen on vielä epävarmaa. Vaikka Liverpoolilla on laatua näidenkin pelaajien ulkopuolella, jättävät nämä nimet suuren loven ’Poolin rosterissa.

Tottenhamilla sivussa ovat Erik Lamela sekä Japhet Tanganga. Jos kysytään kumpi kärsii pahemmin loukkaantumisista, Liverpool vai Tottenham, on vastaus ilmiselvä.

Tästä huolimatta esim. Pinnaclelta saa Tottenhamin voitosta kerrointa 4.10. Tämä jo itsessään kelpaa hyvin peleihin, mutta virallisena vihjeenä peleihin laitetaan Liverpool +0,5 maalia kertoimella 2.04 – mistä muualtakaan kuin Pinnaclelta.