KHL

KHL: Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit

Vihje: X2 Kerroin: 1.80 Alkaa: 19.11. klo 18:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Jokerit pääsee mittaamaan tasonsa todella kovaa vastustajaa vastaan, kun edessä on vierasreissu Lokomotiv Jaroslavlin vieraaksi.

Jokerit altavastaajana vieraskaukaloon

Jokereiden piti pelata keskiviikkona kotikaukalossa Kunlunia vastaan, mutta tuo siirtyi vastustajan koronatartuntojen vuoksi. Nyt jalat pitäisi olla ainakin tuoreina, kun matka käy Lokomotivin vieraaksi.

Haaste on kova, mutta varmasti myös otollinen, sillä alla on kaksi tappiota ja nyt olisi hyvä aika palata voittojen tielle. Lokomotiv on niin ikään kahden ottelun tappioputkessa.

Jokereiden pitää pystyä palaamaan takaisin laadukkaisiin suorituksiin koronahässäkän jälkeen. Vieraissa altavastaajana pelaaminen voikin olla osuvaa lääkettä tähän kohtaan. Loko on pieni suosikki, mutta Jokereiden kova materiaali pystyy nappaamaan pisteet vieraista.

Sen vuoksi X2 kuulostaa jo kertoimen puolesta valinnalta, jota kannattaa kokeilla lapulle torstai-iltana.