Liiga

Liiga: Lukko – HIFK

Vihje: Lukko Kerroin: 2.00 Alkaa: 1.12. klo 18:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Vaikka Liiga vaikuttaisi olevan kovaa vauhtia menossa kiinni loppuvuodeksi, tänään pelataan vielä. Tapparan ja Sportin väliseen otteluun näet vihjeen täältä. Tässä artikkelissa tarjolla vihje otteluun Lukko – HIFK.

Laadukas kotijoukkue Lukko nappaa kolme pistettä, HIFK jää nuolemaan näppejään

Lukko ja HIFK kohtaavat tänään toisensa Rauman illassa. Lukko on hävinnyt tällä kaudella vain yhden kotiottelun, eikä tänään ole luvassa toista. Vaikka HIFK onkin kovavireinen joukkue, on Lukon kotipelaaminen ollut niin laadukkaalla tasolla.

Illan kotijoukkue kärsi tappion KalPalle kotonaan, mutta palasi takaisin voittokantaan Jukureita vastaan. Illan vierasjoukkue HIFK on sen sijaan koko Liigan kovavireisin joukkue, kun katsotaan otteita viiden ottelun otannalla.

Lukon pelaaminen kotikaukalossa on ollut niin laadukasta, että se lähtee otteluun reiluna ennakkosuosikkina. Vaikka illan vierasjoukkue onkin ollut viime aikoina laadukas, on se pääosin ailahdellut varsin paljon kauden aikana.

Coolbet tarjoaa kotijoukkue Lukolle markkinoiden korkeimman kertoimen. Liigan kovimmalle kotijoukkueen voitosta on tarjolla panoksen tuplaus ja tämä kerroin kelpaa hyvin peleihin.