Liiga

Liiga: Lukko-KalPa

Vihje: KalPa +2,0 maalia Kerroin: 1.86 Alkaa: 24.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Liigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Raumalla Lukko saa vieraita Kuopiosta, kun KalPa saapuu vierailulle. Illan toisessa ottelussa JYP kohtaa Kärpät.

Raumalle vierasjoukkuetta tasoituksella lapulle

Raumalla Lukko on arvostettu markkinoilla todella suureksi ennakkosuosikiksi ja tällä kertaa tämä kotijoukkueelle annettu ennakkosuosikin viitta on puettu jopa hieman liian suuresti sen harteille.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Kuopiossa päättyi noin kaksi viikkoa sitten KalPan voittoon lukemin 3-2. Asetelmat eivät tuosta ole juurikaan muuttuneet, vaikka kuopiolaisten kone onkin ajoittain hieman yskähdellyt.

Lukko on tällä hetkellä jäätävässä vireessä, eikä KalPa helppoon paikkaan joudu. Lukko on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa, sen edellinen tappio on juurikin tuo Kuopiossa pelattu ottelu KalPaa vastaan. Lukko on tehnyt edellisessä kolmessa ottelussa hurjat 22 maalia ja päästänyt omiin vain neljä.

KalPa ei kuitenkaan ole niin suuri altavastaaja otteluun kuin kertoimet antavat olettaa. Coolbet tarjoaa KalPan suoralle voitolle peräti 7.00 kerrointa. Peleihin kuitenkin lähtee KalPa +2,0 maalia Pinnaclelta. Tämän myötä Lukon alle kahden maalin voitolla, tasapelillä tai KalPan voitoilla veto osuu. Lukon tasan kahden maalin voitolla panos palautuu.