KHL

KHL: Magnitogorsk – Salavat Ufa

Vihje: Magnitogorsk Kerroin: 2,03 Alkaa: 17.10. klo 15:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Salavat Ufa joutuu KHL:n sunnuntaikierroksella todella kovaan paikkaan, kun se matkaa hirmuvireisen Magnitogorskin vieraaksi. Ottelu käynnistyy jo kello 15:00.

Ufan kone on yskähdellyt viime aikoina, sillä joukkue tulee sunnuntain kamppailuun kolmen ottelun tappioputkessa.

Sen sijaan kotijoukkue Magnitogorsk on ollut jopa sensaatiomaisen kovassa vireessä, sillä voittoputki on tässä kohtaa venynyt jo 14 ottelun mittaiseksi. Tähän lisättäköön vielä se fakta, että 13 viimeisintä näistä voitoista on tullut vieläpä suoraan varsinaisella peliajalla.

Yllä mainittuja tosiseikkoja vasten peilaten onkin siis sen suuremmitta puheitta todettava, että kun kotijoukkueen kerroin huitelee hurjasta voittoputkesta huolimatta yli kahdessa, olisi suorastaan vääryys olla pelaamatta Magnitogorskin voittoa. Ykköstä lapulle!