Valioliiga

Valioliiga: Manchester City – Liverpool

Vihje: Liverpool X2 Kerroin: 2.05 Alkaa: 8.11. klo 18:30
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Valioliiga tarjoilee sunnuntaille todellisen herkkupalan, kun Manchester City isännöi Liverpoolia. Tästä ei peli enää huikeammaksi muutu!

Man City kertoimissa selvä suosikki

Pep Guardiolan miehistö lähtee illan otteluun selvänä suosikkina. Jopa kertoimien valossa hieman liian suurena ennakkosuosikkina, joten Liverpoolin kautta on haettavissa parhaat pelivalinnat.

Kumpikin on loistavassa vireessä, vaikkakin molemmilta löytyy merkittäviä poissaoloja. City ei tyhjien katsomoiden vuoksi saa kotietua, joten se tasaa lähtökohtia.

Mo Salah ja kumppanit ovat kuitenkin sellaisessa iskussa, että he pystyvät vahingoittamaan Cityn puolustusta, joka on haparoinut Valioliigassa. Myös Cityn hyökkäys on ollut tukossa ajoittain. Ei Liverpoolikaan ole täydellistä alkukautta pelannut, mutta se omaa ehdottomasti paremmat lähtökohdat voittoon kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää.