Valioliiga

Valioliiga: Manchester City – Arsenal

Vihje: Man City -1 Kerroin: 1,77 Alkaa: 28.8. klo 14:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Valioliigan kolmannen pelikierroksen käynnistää äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu, jossa Manchester City isännöi Arsenalia.

City taipui avauskierroksella Tottenhamille vieraissa 1-0, mutta viime viikonloppuna oli toinen ääni kellossa, kun joukkue hurjasteli Norwichia vastaan taululle numerot 5-0.

Sitä voidaan toki sitten pohtia, että johtuiko kyseinen ylijuoksu enemmän Cityn hyvyydestä vai Norwichin huonoudesta. Onhan Teemu Pukin tähdittämä ryhmä jokseenkin ”väärässä sarjassa” – ainakin alkumetrien perusteella.

Niin tai näin, Arsenal on ollu niin ikään huono, ja tuloksena ovat olleet 0-2-tappiot niin sarjanousija Brentfordia kuin Chelseaakin vastaan.

Joukkue kävi Liigacupin merkeissä namuttelemassa West Bromwichin kustannuksella 6-0-vierasvoiton, mutta se ei muuta sitä faktaa, että lauantaina saa tapahtua melkoisia korjausliikkeitä, mikäli suuri ja mahtava City olisi haastettavissa.

Odotusarvona on selvä kotivoitto, joten kertoimen huidellessa 1,80:n tietämillä, lapulle lähtee Man City -1.