Valioliiga

Valioliiga: Manchester City – Norwich

Vihje: Man City -2 Kerroin: 2,04 Alkaa: 21.8. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Norwichin ”helppo” alkukauden sarjaohjelma saa jatkoa lauantaina, kun joukkue matkaa Etihadille Manchester Cityn vieraaksi.

Norwich avasi kautensa viime viikonloppuna kotiottelulla Liverpoolia vastaan, mutta tuosta matsista ei paljoa jälkipolville jäänyt kerrottavaa, sillä kotijoukkue oli varsin aseeton ja loppulukemat kirjattiin 0-3.

Tämä ottelu näytti myös sen valitettavan totuuden, ettei Norwichilta tälläkään Valioliigan kaudella ole odotettavissa ihmeitä. Hyvänä suorituksena voitanee pitää Valioliigassa säilymistä.

Lauantain ottelun ennakkosuosikista ei ole kahta kysymystäkään, sillä vaikka City hävisi oman sarja-avauksensa Tottenhamille, on sen materiaali valtavasti Norwichin ryhmää edellä.

Luvassaa voi olla äärimmäisen rumat lukemat, joten sitä vasten peilaten yli kahden kerrointa tarjoava Man City -2 otetaan lapulle.