Eurooppa-liiga

Eurooppa-liiga: Manchester United – AC Milan

Vihje: Alle 2,5 maalia Kerroin: 1,99 Alkaa: 11.3. klo 19:55
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Manchester United – AC Milan on torstaina Eurooppa-liigan pudotuspelien ehdoton helmi. Ottelu Old Traffordilla pääsee vauhtiin kello 19:55.

ManU on viime aikoina pelannut todella vähämaalisia otteluita, sillä joukkue ehti tahkoamaan peräti kolme perättäistä 0-0-tasuria ennen kuin se viikonloppuna yllätti paikallisvastustaja Cityn 0-2.

Fakta on kuitenkin se, ettei ManU:n maaliin ole tehty osumia viimeiseen neljään otteluun, eikä vastustajat tätä ennenkään ole juurikaan palloa Ole Gunnarin ryhmän rysään laitelleet.

AC Milan on sekin pääpiirteittäin pelannut maltillisen maalimäärän otteluita, joten senkään puolesta ei ole mitään syytä olettaa, että illalla olisi odotettavissa maalikarkeloita. Tätä odottamaa tukee myös se, että kyseessä on neljännesvälierien 1. osaottelu, joten mitään yltiöpäistä maalintekohalukkutta tuskin tullaan näkemään.

Niinpä lapulle poimitaankin alle 2,5 maalia, josta saa lähtökohdat huomioiden varsin kelpo kertoimen.