Valioliiga

Valioliiga: Manchester United – Arsenal

Vihje: Arsenal X2 Kerroin: 1,86 Alkaa: 2.12. klo 22:15
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Torstai-illan huippukamppailu pelataan Old Traffordilla, jossa Manchester United isännöi Valioliigan merkeissä Arsenalia.

Manchester United – Arsenal

ManU elää vaikeita aikoja – näin se kai on valmentajavaihdosten (potkujen) keskellä elävästä joukkueesta todettava. Mestarien liigassa se toki onnistui naulaamaan jatkopaikan, mutta edellisestä Valioliigassa tulleessa voitosta on ehtinyt vierähtää jo yli kuukauden päivät.

Arsenal sen sijaan on ollut todella pirteä koko sesongin ajan, ja se onkin onnistunut haalimaan sarjapisteitä lähes ottelusta kuin ottelusta. Koko kauden tähän mennessä ainoa tappio tuli pari viikkoa sitten, kun joukkue taipui vieraskentällä Liverpoolille.

United ei ole onnistunut voittamaan Arsenalia viimeiseen viiteen kohtaamiseen Valioliigassa – ja kun tähän päälle ynnäillään joukkueiden nykyvireet, on valintamme selvä: X2.