Mestarien liiga

Mestarien liiga: Bayern München – Villarreal

Vihje: Bayern München -1,75 maalia Kerroin: 1.86 12.4. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Mestarien liigassa selvitetään tänään kaksi ensimmäistä joukkuetta semifinaaleihin. Saksassa paikasta neljän parhaan joukkoon taistelevat Bayern München ja Villarreal.

Bayern München – Villarreal

Tämä futisviikko aloitettiin maanantaina osumalla, kun Valencia hoiti hommansa riittävän hyvin Rayo Vallecanon vieraana. Mestarien liigaan tuupattiin sisään jo yksi kohde, kun Real Madridin ja Chelsean väliseen otteluun lähdettiin hakemaan kohdetta korkeista maalimääristä.

Saksassa pelataan ottelu Bayern Münchenin ja Villarrealin välillä, johon lähdetään erittäin mielenkiintoisista asetelmista. Bayern hävisi ensimmäisen osaottelun ja lähtee toiseen osaan 1-0 -tappioasemasta Villarrealia vastaan. Viime kaudella Eurooppa-liigan voittoa juhlinutta Villarrealia ei siis parane aliarvioida, mutta ei sillä kyllä pitäisi tänään Bayernin vieraana riittääkään.

Bayern München on kotinurmellaan sellainen koneisto, että se käyntiin lähtiessään tulee olemaan todellista myrkkyä vierasjoukkue Villarrealille. Tasoero on huomattava, vaikka espanjalainen vierasjoukkue laadukas nippu onkin. Bayernin materiaali on kuitenkin Euroopan mittapuulla aivan parasta A-ryhmää, kun taas Villarreal kuuluu tässä vertailussa johonkin kategorioiden B ja C välimaastoon.

Liuskalle lähdetäänkin hakemaan peli-ideaa Bayernin useamman maalin voitosta. Se tarvitsee vähintään yhden maalin voiton jatko-otteluun, mutta useamman maalin voitolla paikka neljän parhaan joukossa irtoaisi varmuudella. Lapulle lähdetään hakemaan kohdetta Bayern -1,75 maalia, jolloin puolet panostuksesta survotaan kohteeseen Bayern -1,5 maalia ja toinen puolikas kohteelle Bayern -2,0 maalia. Kotijoukkueen kahden maalin voitolla veto siis osuu puoliksi, useammalla kuin kahden maalin voitolla vedosta saadaan ihan kokonainen osuma.

Ottelu Bayern München – Villarreal alkaa kello 22:00 Suomen aikaa ja on muiden Mestarien liigan otteluiden tapaan katsottavissa C More -palvelusta.