Mestarien liiga

Mestarien liiga: Chelsea – Real Madrid

Vihje: Real Madrid +0,5 maalia Kerroin: 1.82 6.4. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
EM-kisat

Mestarien liigan puolivälierät jatkuvat tänään. Lontoossa nähdään kohtaaminen kahden jättiläisen välillä, kun Chelsea ja Real Madrid ottavat mittaa toisistaan.

Chelsea – Real Madrid

Eilen napattiin Mestarien liigasta osuma, kun Atletico Madrid onnistui hyydyttämään Manchester Cityn hyökkäyspelin lähes kokonaan. Tänään lähdetään hakemaan jälleen osumaa yhdellä kohteella.

Eilisen tapaan tänään ollaan altavastaajan kelkassa. Ennakkosuosikiksi otteluun on asetettu Chelsea, toki Real ei missään nimessä otteluun yhtä suurena altavastaajana lähde, kuin sen paikallisvastustaja Atletico eilen Manchesterissa. Joukkueet lähtevät Lontoon iltaan hyvin erilaisista lähtökohdista. Realilla on allaan onnistunut kenraaliharjoitus kun se voitti edellisessä ottelussaan vierasnurmella Celta Vigon. Chelsea sen sijaan koki kotonaan kovaa käsittelyä, kun sarjanousija Brentford haki voiton lukemin 1-4.

Chelsean tilanne on edelleen kulisseissa sekava, kun Roman Abramovich jatkaa seuran kaupittelua. Tämä tilanne heijastuu jollain tasolla myös kentälle, vaikka pelaajilla ei olekaan osaa eikä arpaa tilanteeseen.

Kumpikin joukkue pääsee lähtemään otteluun käytännössä ykköset päällä. Chelsealta on sivussa Ben Chilwell, Real joutuu tulemaan toimeen ilman Eden HazardiaIscoa sekä Luka Jovicia.

Kovassa kunnossa Karim Benzeman ja Viniciuksen johdolla oleva Real kelpaa mainiosti peleihin, etenkin kun kertoimissa on tarjolla varsin maistuvaakin tasoitusta vierasjoukkueelle. Liuskalle lähtee Real Madrid +0,5 maalia.

Chelsea – Real Madrid alkaa kello 22:00 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavissa muiden Mestarien liigan otteluiden tapaan suorana C More -palvelusta.