Mestarien liiga

Mestarien liiga: Juventus – Villarreal

Vihje: Juventus Kerroin: 2.09 16.3. klo 22:00
Valioliiga

Mestarien liigassa jatketaan tänään pudotuspelien parissa. Ensimmäinen pudotuspelikierros saadaan päätökseensä kahdella ottelulla. Torinossa nähdään mielenkiintoinen kamppailu, kun Juventus ja Villarreal kohtaavat toisensa.

Juventus – Villarreal

Juventuksen ja Villarrealin väliseen toiseen osaotteluun lähdetään kutkuttavassa tilanteessa. Ensimmäinen kohtaaminen Espanjassa päättyi tasalukemiin 1-1 ja Juventus pääsee kotonaan hakemaan ennakkosuosikin asemassa jatkopaikkaa.

Juventus lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Sen ennakkosuosikin asema on kuitenkin pienempi, kuin se omissa papereissani pitäisi olla. Jos suoraan syvään päätyyn hypätään, niin kyllähän illan kotijoukkue on otteluun lähdettäessä vähintään noin 50% ennakkosuosikki.

Juventus on pelannut viime aikoina Serie A:ssa hyvin. Vaikka se konttasi alkukauden pahasti, on se nousemassa jopa mukaan mestaruustaistoon. Eroa kärkeen on enää seitsemän pistettä.

Jos Juventus on esiintynyt edukseen viime aikoina, niin ei myöskään Villarreal ole huono ollut. Se on pelannut hyvin niin Euroopassa kuin myös La Ligassa. Espanjalaisten kannalta kuitenkin näen, että materiaalin kapeus vastustajaan verrattuna otteluruuhkaan yhdistettynä, on liikaa tänään. Villarrealilla on ajoittain ollut isojakin vaikeuksia vierasotteluissa, eikä Torino ole missään nimessä helppo paikka vierailla, etenkin kun huomioidaan ottelun panokset.

Lapulle lähteekin siis Juventuksen suoraa voittoa, jolle on tarjolla useammastakin eri tuutista yli kahden kertoimia. Nämä kertoimet yhdistettynä tuohon 50% arvioon Juventuksen suorasta voitosta, on nämä kertoimet napattava kiinni.

Juventus – Villarreal alkaa kello 22:00 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa maksullisen C More -palvelun kautta.