Jalkapallo Mestarien liiga

Mestarien liiga -karsinnat: Celtic – FC Midtjylland

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 1,96 20.07. klo 21:45
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Mestarien liiga -karsinnat jatkuvat tänään kuudella ottelulla, joista kaksi on jo käynnissä. Tiistain vetovihje poimitaan tällä kertaa Celticin ja FC Midtjyllandin välisestä ottelusta.

Pesäpallokausi 2021 – nappaa 10 € riskitön veto!

Celtic – FC Midtjylland

Celticin ja Midtjyllandin väliseen otteluun otettiin kantaa myös tiistain tuplauksessa. Celtic lähtee otteluun kertoimien perusteella selvähkönä suosikkina kotiedun saattelemana.

Vierasjoukkue FC Midtjylland avasi kautensa heikosti kun joukkue kärsi jopa hieman yllättävän 1-2 kotitappion Odenselle. Tänään joukkueella on edessään uusi haaste, kun joukkue matkustaa Mestarien liigan karsintaotteluun Celticin vieraaksi.

Vaikka Celtic lähtee otteluun suosikin asemasta, on todettava, että joukkue vaikuttaa olevan vielä hieman rakennusvaiheessa ja se saattaa aiheuttaa ongelmia tämän päivän ottelussa. Celticin tuore valmentaja Ange Postecoglou antoi pelin alla hyvin varovaisia arvioita joukkueensa iskukyvystä, joten vaikuttaa siltä, että kaikki palaset eivät ole välttämättä täysin kohdillaan.

Midtjylland kykenee haastamaan Celticia ja uskon, että tulemme näkemään tänään maaleja kentän molemmissa päädyissä. Yli 2,5 maalille tarjottu 1,96 kerroin kelpaa näin ollen mukaan tiistain vetolapuille Coolbetin pelilistalta.