Mestarien liiga

Mestarien liiga: Lille – Chelsea

Vihje: Lille +0,5 Kerroin: 1.98 16.3. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Mestarien liigan viimeiset jatkoon menijät ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta ratkaistaan tänään. Ranskassa nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, jossa toisensa kohtaavat Lille ja Chelsea.

Lille – Chelsea

Mestarien liigan ensimmäinen pudotuspelikierros saadaan päätökseen tänään. Italiassa toisensa kohtaavat Juventus ja Villarreal, Ranskassa nähdään Lillen ja Chelsean välinen kohtaaminen.

Illan kohtaaminen on erittäin mielenkiintoinen, eikä todellakaan vähiten Chelsean tilanteen vuoksi. Vaikka ongelmat koskevatkin tällä hetkellä enemmänkin johtoporrasta Roman Abramovichin pakotteiden vuoksi, ei tilanne voi olla näkymättä myös pelaajistossa. Tähän faktaan pohjaten Lille on asetettu mielestäni liian suureksi altavastaajaksi kotinurmella.

Toiseen osaotteluun lähdetään Chelsean johtaessa otteluparia 2-0. Ensimmäinen ottelu oli lontoolaisten näytöstä. Tuon ottelun jälkeen kumpikin joukkue on esiintynyt edukseen kansallisissa sarjoissaan. Lillen ehdottomana etuna kotiedun lisäksi on se, että tietynlaisen kriisin keskellä oleva Chelsea on pelannut avausosan jälkeen viisi ottelua, kun taas Lille on päässyt vähemmällä pelattuaan vain kolme ottelua.

Uskon, että Chelsea painelee tästä parista jatkoon. Mutta helppoa iltapuhdetta sille ei Ranskassa ole luvassa. Lille on laadukas kotijoukkue – vaikka toki myös illan vierasjoukkue on pystynyt vierasnurmella suoriutumaan erittäin hyvin. Liuskalle lähtee kuitekin altavastaajaa +0,5 maalin tasoituksella lähes kahden kertoimella. Uskon, että Lille pystyy hakemaan ottelusta kotinurmellaan vähintään tasapelin.

Ottelu Lille – Chelsea alkaa Suomen aikaa kello 22:00 ja ottelu on katsottavissa maksullisen C More -palvelun kautta. C More näyttää koko Mestarien liiga -kauden aina ratkaisuun saakka.