Jalkapallo Mestarien liiga

Mestarien liiga : Lille – Wolfsburg

Vihje: Wolfsburg yli 4,5 kulmapotkua Kerroin: 2,02 14.09 klo 22:00
Mestarien liiga

Mestarien liiga on taas täällä! Tiistain UCL-vihje napataan tällä kertaa Lillen ja Wolfsburgin välisestä ottelusta.

Lille – Wolfsburg

Tiistai-illan kamppailussa kohtaa kaksi joukkuetta, joiden kuntokäyrät osoittavat tällä hetkellä täysin eri suuntiin. Kotijoukkue Lille on aloittanut kautensa hyvin vaisusti. Joukkue on onnistunut keräämään kauden viidestä ensimmäisestä Ranskan Liigan ottelustaan vain viisi pistettä ja mikä pahinta, joukkue on päästänyt edellä mainituissa otteluissa peräti 11 maalia.

Vierasjoukkue Wolfsburg on puolestaan loistavassa vireessä. Wolfsburg johtaa Saksan Bundesliigaa neljän pelatun ottelukierroksen jälkeen täydellä pistepotilla.

Lillen kotietu tasoittaa ottelun asetelmia, mutta tästä huolimatta Wolfsburg on hienoinen suosikki. Me luotamme Wolfsburgin lentokelin jatkumiseen ja lyömme illan vedon vierasjoukkueen kautta.

Tällä kertaa osumaa lähdetään hakemaan kulmapotkujen kautta nimittäin Wolfsburgin yli 4,5 kulmapotkulle on tarjolla mukava 2,02 kerroin. Wolfsburg tulee luomaan tänään painetta Lillen maalille ja se tulee tuomaan mukanaan myös kulmapotkuja. Vierasjoukkueen yli 4,5 kelpaa ottelun lähtökohdat huomioiden mainiosti peleille.

Ilmainen futisvisa – veikkaa ja voita ilmaisveto!