Mestarien liiga

Mestarien liiga: Liverpool – Villarreal

Vihje: Liverpool -1,5 maalia Kerroin: 1.95 27.4. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
EM-kisat

Mestarien liigan osalta futisviikko jatkui eilen tiistaina puolikkaalla osumalla. Tänään lähdetään muuttamaan tuota puolikasta kokonaiseksi, kun Liverpool ja Villarreal kohtaavat toisensa.

Liverpool – Villarreal

Futisviikko on alkanut tälläkin viikolla voittoisasti, kun maanantaina napattiin osuma ja eilen puolet panoksesta palautui ja toinen puoli vedosta osui. Tänään jatketaan Mestarien liigan osalta, kun semifinaalit jatkuvat.

Toisessa semifinaalissa Liverpoolin vieraaksi saapuu Villarreal. Liverpoolin sijoittuminen UCL:ssä neljän parhaan joukkoon ei ole yllätys kenellekään jalkapalloa seuraavalle, mutta moni saattoi yllättyä, kun Villarreal yllätti Bayern Münchenin ja eteni jatkoon. Vaikka Villarreal voittikin Eurooppa-liigan viime kaudella, oli se valtava altavastaaja Bayernia vastaan. Ja altavastaajana se lähtee myös Liverpoolia haastamaan.

Villarrealin tilanne on erikoinen. Se on La Ligassa vasta seitsemäs, eikä sen paikka ensi kaudella eurokentillä ole mitenkään varmaa. Silti se on Mestarien liigassa vain kolmen ottelun päässä pokaalista. Liverpoolia vastaan uskon kuitenkin seinän nousevan tämän keltaisen sukellusveneen eteen.

Liverpool on kaikilla mittareilla mitattuna laadukkaampi joukkue. Nyt kun se pääsee aloittamaan semifinaaliottelut kotinurmellaan, ennustan sen etenevän varsin helposti jatkoon. Uskon, että Pool nappaa tänään kotiyleisön edessä vähintään parin maalin erolla voiton ja tämän myötä se pääsee Espanjaan hyvistä asetelmista. Tämän ennustuksen ja uskomuksen kautta lyödään tänään myös vedot, nimittäin liuskalle päätyvä kohde on Liverpool -1,5 maalia varsin maistuvalla kertoimella.

Ottelu Liverpool – Villarreal alkaa kello 22:00 Suomen aikaa ja on katsottavissa muiden Mestarien liigan otteluiden tapaan C More -palvelusta.