Mestarien liiga

Mestarien liiga: Man United – Villarreal

Vihje: Man United Kerroin: 1.54 29.9. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Mestarien liiga jatkuu keskiviikkona ja sieltä napataan myös päivän pelivalinta lapulle. Tällä kertaa luotetaan Man Unitedin heikomman vireen kääntyvän.

Manchester United – Villarreal

ManU on hävinnyt neljästä edellisestä ottelustaan kolme. Varsinkin Mestarien liigan avausottelun tappio Young Boysille nostattaa paineita keskiviikon koitokseen. Tappio Villarrealille laittaisi jopa jatkopaikan jo tiukille, joten siihen ei ole varaa. United kärsi kotonaan tappion myös viikonloppuna Valioliigassa, kun Aston Villa haki Old Traffordilta pisteet. Nyt kotijoukkue on taatusti ärsytetty, joten kentällä nähtänee kovalla asenteella operoiva joukkue.

Villarreal ei ole voittanut ainuttakaan ottelua vielä vieraissa tällä kaudella. Joukkue on kuitenkin laadukas, joten aliarvioimiseen ei ole varaa. ManU:lla on kuitenkin sen verran kova materiaali. Kun kotietukin on puolella, niin lapulle lähtee kotivoittoa. Unibet tarjoaa tästä kertoimeksi 1.54, joka on pelattavissa.