Mestarien liiga

Mestarien liiga: Napoli – Liverpool

Vihje: Liverpool Kerroin: 2.00 7.9. klo 22:00
Etelä-Korea - Portugali Juventus - Benfica Napoli - Liverpool Dinamo Zagreb - Chelsea FC Lahti - KuPS Plzen - HJK Haka - KuPS - VPS Manchester City - Real Madrid Sassuolo - Juventus Osasuna - Real Madrid Frankfurt - Barcelona Manchester City - Atletico Madrid Portugali - Pohjois-Makedonia Cagliari - AC Milan Galatasaray - Barcelona Mallorca - Real Madrid - PSG Atletico Madrid - Manchester United Gabon - Ghana Manchester United - Aston Villa Tanskan Lasinilkka torstaitupla perjantaitupla betsit Bayern München - Chelsea Tottenham - Liverpool Eibar - Atletico Madrid Mönchengladbach - Bayern München Manchester United - Manchester City Southampton - Liverpool Manchester United - Aston Villa Burnley - Wolves Sheffield United - Manchester United Real Madrid - Athletic Bilbao Valladolid - Osasuna Real Madrid - Mönchengladbach AZ Alkmaar - Napoli Mestarien liiga Juventus - Ferencvaros Kansojen liiga Israel - Skotlanti KTP - TPS - KuPS AC Milan - AS Roma Jalkapallo futis vetovihjeet 5

Mestarien liigassa nähdään illalla erittäin mielenkiintoinen kamppailu lohko A:ssa, kun Napoli ja Liverpool kohtaavat toisensa Napolin illassa.

Napoli – Liverpool

Mestarien liigan A-lohko tarjoilee tänään kaksi oivaa pelikohdetta, kun pelattavaa löytyy niin otteluun Ajax – Rangers kuin myös Napolin ja Liverpoolin väliseen kohtaamiseen.

Liverpoolin kausi Valioliigassa on käynnistynyt yskähdellen. Se on hävinnyt Manchester Unitedille ja pelannut tasapelit niin Crystal Palacea kuin myös Evertonia vastaan. Mukaan toki mahtuu myös komeita voittoja, kuten 9-0 -voitto Bournemouthista ja 2-1 -voitto Newcastlesta.

Napoli sen sijaan on avannut kautensa tappioitta. Saldona viidestä ottelusta Serie A:ssa on kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. 11 pisteellä tässä vaiheessa kautta irtoaa Italian pääsarjassa toinen sija heti Atalantan jälkeen.

Fakta on kuitenkin se, että Napoli on kohdannut helpompia vastustajia alkukauden aikana, kuin Liverpool. Fakta on myös se, että Jürgen Kloppin Liverpool on Napolia laadukkaampi joukkue etenkin materiaalinsa osalta. Alkukauden tuloksista on turha vetää turhan suuria johtopäätöksiä. Napoli on pelannut omalla hyvällä tasollaan, kun taas Liverpoolin tulokset kielivät alisuorittamisesta.

Mikäli Pool kykenee palaamaan tänään omalle tasolleen, tulee se hakemaan voiton Napolista. Ja vierasvoittoon riittää nimenomaan Liverpoolin omalle tasolleen palaaminen, ylisuorittamista ei englantilaisseuralta tässä ottelussa vaadita. Liverpool on otteluun hieman yli 50% suosikki, joten kahden tuntumassa olevat kertoimet vierasvoitosta kelpaavat peleille.

Ottelu Napoli – Liverpool alkaa kello 22:00 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa C More -palvelusta.