Jalkapallo

Mestarien liigan finaali: Manchester City – Chelsea

Vihje: Manchester City + yli 1,5 maalia Kerroin: 2,55 29.05. klo 22:00
Mestarien liiga

Mestarien liigan huipennus nähdään tänään kun Manchester City ja Chelsea iskevät yhteen odotetussa finaalissa. Ottelu potkaistaan käyntiin Portossa klo 22:00.

Ilmainen Mestarien liiga -veikkaus – voita 10 000 € Jackpot!

Pep Guardiolan pitkäaikaisen tavoitteen toteutuminen on tällä kaudella todella lähellä kun Manchester City selvitti vihdoin tiensä Mestarien liigan finaaliin. Manchester Cityn kausi on ollut tähän mennessä loistelias, sillä joukkue nappasi ylivoimaisen Valioliiga-mestaruuden lisäksi Englannin Liigacupin pokaalin.

Man City saa finaalissa vastaansa jopa hieman yllättäen Chelsean. Chelsean alkukausi oli vaikea ja lopulta Frank Lampard joitui luopumaan työpaikastaan. Lampardin tilalle palkattu Thomas Tuchel sai Chelsean kurssin käännettyä ja lopulta joukkue nappasi Mestarien liiga -otteluihin oikeuttavan sijoituksen Valioliigassa.

Manchester City on finaalin ennakkosuosikki

Man City lähtee illan finaaliin ennakkosuosikin asemasta. Tämän voi huomata myös ottelun kertoimista, sillä esimerkiksi Chelsean voitolle tarjoillaan tällä hetkellä yli 4,50 kertoimia.

Lyö live-vetoa Mestarien liigan finaalista – voita 25 € ilmaisveto!

Manchester Cityn kausi on ollut järisyttävän kova ja huippukausi on viimeistä silausta vaille valmis. Chelsea on piristynyt Tuchelin alaisuudessa, mutta Cityn kaataminen tämän illan finaalissa vaatisi suurehkoa yllätystä, vaikka Chelsea onkin onnistunut kaatamaan Cityn tällä kaudella jo kahdesti.

Me luotamme tänä iltana Guardiolan ryhmään ja lyömme vetolapulle Manchester City + yli 1,5 maalia -vedon, johon Coolbet tarjoaa tällä hetkellä varsin maukasta 2,55 kerrointa.