Jalkapallo

Championship: Middlesbrough – Derby

Vihje: Middlesbrough Kerroin: 1,91 Alkaa: 25.11. klo 21:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Virtual Digital Services Limited on MGA:n lisensoima MGA/CRP/543/2018
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Englannin Championshipin keskiviikkoilta pitää sisällään ottelun Middlesbrough – Derby. Kotijoukkueen menestymiselle löytyy vahvat perusteet.

Derbyn kausi Englannin Mestaruussarjassa on ollut kiltisti sanottuna umpisurkea, sillä joukkue majailee sarjataulukon jumbosijalla. 12 ottelun saldona sillä on tasan yksi voitto, ja tällä hetkellä Derby seilailee kolmen ottelun tappioputkessa.

Middlesbrough puolestaan aloitti kauden 1-0-vierastappiolla Watfordille, mutta tämän jälkeen tappioita ei kertynyt vyölle yhtään ennen kuin viimeisimmässä ottelussaan se taipui sarjajohtaja Norwichille lukemin 0-1.

Tasapelejä Borolta toki löytyy, mutta Derbyn tekeminen on niin umpisurkealla tasolla, että kolme pistettä pitäisi irrota illalla.

Samaan hengenvetoon on kuitenkin todettava, että ilmassa leijuu vähämaalisen ottelun tuoksu – onhan Boron viimeisimmässä kolmessa matsissa nähty kahden 0-0-tasurin siivittämänä yhteensä vain yksi osuma.

Lapulle lähtee siis Middlesbroughin voitto, mutta myös undereista saa mukavia täytteitä kupongeille. Alle 2,5 tosin tarjoaa sekin kertoimeksi vain noin 1,55.