Jalkapallo

MM-karsinnat: Espanja – Ruotsi

Vihje: Alle 2,5 maalia Kerroin: 2,00 Alkaa: 14.11. klo 21:45
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

MM-karsinnat tarjoilevat sunnuntaille huimaa viihdettä. Noston arvoisena matsina on pakko poimia Espanjan ja Ruotsin kohtaaminen.

Espanja – Ruotsi:

B-lohkossa on edessä päätösilta, eivätkä lähtökohdat tähän voisi olla yhtään herkullisemmat: Espanja johtaa lohkoa 16 pisteellään, mutta Ruotsi on vain pisteen perässä kakkospaikalla.

Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että se kumpi ottelun voittaa, etenee myös Qatarin MM-kisoihin. Mikäli pelataan tasan, suoran kisapaikan lunastaa Espanja. Toki  lohkokakkoselle on luvassa ”lohdutuspalkintona” paikka jatkokarsinnoissa.

Ruotsilla oli kaikki avaimet käsissään torstaina, mutta se kärsi yllättävän 2-0-vierastappion Georgialle. Espanja teki mitä piti ja voitti omassa ottelussaan Kreikan vieraissa 1-0.

Panokset ovat niin valtavat, että alle 2,5 maalista tarjottavat kertoimet kelpaavat hyvin lapulle.