Jalkapallo

MM-karsinnat: Kazakstan – Suomi

Vihje: Suomi Kerroin: 1,95 Alkaa: 12.10. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Valioliiga

Suomi on matkannut Kazakstanin vieraaksi MM-karsinnoissa. Ilmassa alkaa Huuhkajien kannalta leijumaan pakkovoiton ikävä katku.

Kuten kaikki varmasti tietävätkin, päättyi lauantai-ilta olympiastadionilla ikävästi, kun Ukraina poistui sarjapisteiden kanssa paikalta 2-1-voittonsa siivittämänä.

Toki Huuhkajien pelissä oli paljon hyvääkin ja joukkue onnistui pitämään palloa, mutta ratkaisevat syötöt – tai niiden puute kokonaan – käänsivät ottelun Ukrainan eduksi.

Nyt joukkue on matkannut kohtaamaan Kazakstanin, joka omassa viikonlopun ottelussaan hävisi Bosnia-Hertsegovinalle 0-2. Sanomattakin on selvää, että laadukkaampi nippu löytyy tiistain matsissakin vierailijoilta.

Maalinteko tuntuu olevan kuitenkin todella vaikeaa, joten tuskinpa Suomikaan verkkoja venyttää mitenkään maalijuhlamaisesti.

Syyskuussa pelatussa ensimmäisessä kohtaamisessa Suomi voitti 1-0, ja samantyyppisiä vähämaalisia lukemia on mitä todennäköisimmin luvassa myös tänään.

Poimitaan lapulle Suomen voitto, mutta myös yhdistelmäkohde Suomen voitto + alle 2,5 maalia houkuttelee 3,60:n kertoimellaan.