Jalkapallo

MM-kisat: Argentiina – Meksiko

Vihje: Argentiina -1 (ahc) Kerroin: 1.96 26.11 klo 21.00
EM-kisat

MM-kisat jatkuvat tänään vielä yhdellä ottelun kun Argentiina ja Meksiko iskevät yhteen klo 21.00 alkavassa ottelussa.

Argentiina – Meksiko

Argentiina kärsi kisojen avausottelussaan shokkitappion Saudi-Arabialle 1-2 lukemin. Ottelun maaliodottama oli loppuvihellyksen jälkeen Argentiinan hyväksi noin 2,3 – 0,2, joten Argentiina loi tarpeeksi maalipaikkoja ottelun voittamiseen.

Meksiko avasi turnauksen 0-0 tasapelillä Puolan kanssa. Ottelusta ei jäänyt kovinkaan paljon kerrottavaa jälkipolville, sillä kumpikaan joukkue ei onnistunut luomaan ottelun aikana vaarallisia maalipaikkoja.

Argentiina on nyt ärsytetty ja todella kovan paikan edessä, sillä tänään vain voitto kelpaa. Meksiko tulee vetäytymään todella alas puolustamaan, mikäli taktiikka on vähänkään samanlainen kuin Puola-ottelussa, jossa Meksiko pelasi palloa omalle maalivahdilleen muutaman kerran vastustajan hyökkäysalueelta asti.

Argentiina tulee todennäköisesti hallitsemaan ottelua. Mitä pidemmälle Meksiko kykenee pitämään oman maalinsa puhtaana niin sitä kovemmaksi paine kasvaa Argentiinan leirissä. Mikäli Argentiina puolestaan onnistuu murtamaan Meksikon puolustuslinjan heti ottelun alussa, Meksikolle voi ennustaa todella pitkää iltapuhdetta.

Argentiina oli turnauksen avauksessaan epäonnekas, mutta toisaalta joukkueen esitys ei myöskään vakuuttanut. Siitä huolimatta me luotamme tänään Argentiinan, ja iskemme lapulle Argentiina -1 kohteen, johon Coolbet tarjoaa 1.96 kertoimen. Tasoitusveto on pelattu aasialaisella tasoituksella, jolloin Argentiinan tasan yhden maalin voitto palauttaa panoksen takaisin.