Jalkapallo

MM-kisat: Belgia – Kanada

Vihje: Belgia + alle 4,5 maalia Kerroin: 1.91 23.11 klo 21.00
Valioliiga

MM-kisojen neljäs päivä tarjoili jälleen yhden ison yllätyksen kun Japani kaatoi Saksan 1-2 lukemin. Kisojen neljäs päivä paketoidaan Belgian ja Kanadan välisellä ottelulla.

Belgia – Kanada

Neljännen kisapäivän viimeisessä ottelussa on yksi ja ainoa voittajasuosikki eli Belgia. Belgian materiaali on huomattavasti Kanadaa laadukkaampi, vaikka Romelu Lukakun puuttuminen tekeekin pienen loven Belgian hyökkäyspeliin.

Kanada on ehkäpä hieman tuntemattomampi tapaus futisfaneille. Kanada selvitti tiensä MM-kisoihin voittamalla karsintalohkonsa ennen Meksikoa ja USA:ta. Kanada on kuitenkin lähtökohtaisesti kovatasoisen F-lohkon heikon joukkue, vaikka Kanadan kokoonpanosta löytyykin kovia pelimiehiä.

Kanadan pelitapa on ainakin allekirjoittaneelle ottelun alla pieni arvoitus, mutta yltiöpäisen prässin virittäminen ei ole se todennäköisin lähestymistapa. Me lähdemme pelaamaan tätä kohdetta ennakkosuosikki Belgian kautta ja iskemme lapulle Belgia + alle 4,5 maalia yhdistelmävedon, joka tarjoaa meille mukavan 1.91 kertoimen Coolbetin pelilistalta.