Jalkapallo

MM-kisat: Brasilia – Serbia

Vihje: Brasilia -1 (ahc) Kerroin: 1.76 24.11 klo 21.00
Valioliiga

Torstai-illalle on luvassa vielä todellinen herkkupala kun Brasilia avaa omalta osaltaan MM-kisat. Brasilia on yksi suurimmista mestarisuosikeista näissäkin kisoissa.

Brasilia – Serbia

Brasilia avaa tänään kisaurakkansa klo 21.00. Brasilia kohtaa avausottelussaan Serbian. Brasilia lähtee luonnollisesti otteluun suurena suosikkina, vaikka Serbia onkin yllätysvalmis joukkue, joka on vahva etenkin hyökkäyspäässä. Serbian kannalta ikävä uutinen on, että kovaa jälkeä Fulhamin kärjessä tehnyt Aleksandar Mitrovic on todennäköisesti sivussa turnauksen avausottelusta.

Serbia ei ole missään tapauksessa heikko joukkue, mutta kaikkien katseet kääntyvät tänään Brasilian suuntaan. Brassien kokoonpanosta on hyvin vaikea löytää heikkouksia ja on selvää, että joukkueelle kelpaa turnauksen avausottelusta vain voitto.

Serbia ei varmasti anna tänään Brasilialle mitään ilmaiseksi, mutta joukkueiden tasoero huomioon ottaen, emme jaksa uskoa tänään Serbian yllätykseen. Näin ollen iskemme vetolapuille Brasilia -1 kohteen, johon Coolbet tarjoaa 1.76 kerrointa. Tasoitusveto on pelattu aasialaisella tasoituksella, jolloin Brasilian tasan yhden maalin voitto palauttaa panoksen takaisin.