Jalkapallo

MM-kisat: Englanti – Ranska

Vihje: Ranska yli 4,5 kulmapotkua Kerroin: 1.91 10.12 klo 21.00
Valioliiga

Lauantai-ilta tarjoilee futiksen ystäville vielä todellisen herkkupalan kun MM-kisat jatkuvat Englannin ja Ranskan välisellä ottelulla.

Englanti – Ranska

Englanti ja Ranska iskevät yhteen klo 21.00 alkavassa MM-kisojen puolivälieräottelussa. Ranska lähtee otteluun kertoimien perusteella ennakkosuosikkina, sillä kirjoitushetkellä Ranskan voiton kerroin oli 2.70 kun puolestaan Englannin voitolle tarjoillaan 3.10 kerrointa.

Ikävä kyllä, allekirjoittaneen mielipide tämän illan ottelusta on se, että suurta tykitystä ei tulla näkemään. Englanti puolustanee todella tiiviisti Gareth Southgaten pelikirjan mukaisesti kun puolestaan Ranska vetäytyy todella alas puolustamaan.

Englanti ei ole tehnyt allekirjoittaneen papereihin mitään megaluokan vaikutusta tähän mennessä, vaikka tulokset ovat olleet kohdillaan. Ranskan menestystä puoltaa se, että Ranskalla saattaa olla vielä varaa kiristää ruuvia tiukan paikan tullen. Englannin esityksistä ei voi ajatella samalla tavalla, mutta tässä on kyse ehkäpä enemmän mielipiteestä ja siitä miten pelejä on tähän mennessä katsellut.

Tällä kertaa pelivalinta poimittiin kulmalipuilta. Coolbet tarjoaa Ranskan yli 4,5 kulmapotkulle 1.91 kerrointa, johon on syytä tarttua. Ranskan kulmasaldo tämän turnauksen aiemmissa otteluissa näyttää lukemaa 8-6-8-7, joten tähän peilaiten yli 4,5 kulman raja tuntuu varsin hyvältä valinnalta illan otteluun.