Jalkapallo

MM-kisat: Englanti – USA

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 2.03 25.11 klo 21.00
KuPS

Englanti ja USA kohtaavat perjantain viimeisessä MM-kisaottelussa. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 21.00.

Englanti – USA

Englanti ja USA iskevät yhteen klo 21 alkavassa B-lohkon ottelussa. Englanti aloitti kisat murskaavalla 6-2 voitolla Iranista kun puolestaan USA pelasi 1-1 tasapelin Walesin kanssa.

Englannin esitys Irania vastaan oli vakuuttava ainakin hyökkäyspelin suhteen. Englanti teki Iranin verkkoon peräti kuusi maalia, mutta on kuitenkin hyvä huomioida, että Englannin maaliodottama oli vain reilu 2,5 maalia, joten voitanee todeta että Englanti käytti paikkansa äärimmäisen tehokkaasti.

USA jäi avausottelussaan 1-1 tasapeliin Walesin kanssa. USA oli Wales-ottelun avausjaksolla todella hyvä ja joukkue loi paikkoja useampaankin maaliin. Toisella puoliajalla USA:n vire hyytyi ja Wales kampesi ottelussa tasoihin.

USA väläytti osaamistaan turnauksen avausottelussa. Mikäli joukkue pystyy jatkamaan esityksiään samalla tasolla kuin Wales-ottelun avausjaksolla niin USA kykenee haastamaan tänään Englannin. Englannin hyökkäyspeli oli niin ikään vakuuttavaa, joten perjantai-illan viimeiseen kamppailuun voidaan odotella maaleja. Coolbet tarjoaa yli 2,5 maalille tällä hetkellä mukavan 2.03 kertoimen ja me napsautamme tämän kohteen perjantain kupongille.